zaterdag 4 mei 2013

De avond van de Haainype en andere leuke naaisels :-)

Gisterenavond was wederom gezellig, ons groepje groeit stilletjes aan verder.

Na de metalnight van vorige keer (er was een ,nogal zachtjes uitgedrukt, heavy feestje in de zaal naast het onze) was er gisteren weer een feestje in de grote zaal, maar het ging er een beetje rustiger aan toe deze keer, gelukkig!

Deze keer naaiden we elk aan ons eigen projectje. Astrid begon aan een rimpelrokje naar de handleiding van Mina Dotter, Alexandra werkte haar antoinetteke van vorige keer verder af, we zijn alvast benieuwd naar haar resultaat. Ook bracht ze voor iedereen een leuke 'leer breien en haken' dvd mee, ik ben benieuwd of het me gaat lukken na het zien ervan!

Ook Evi en Lidwien werkten verder aan hun antoinette-kleedje. Dat van Evi is bijna klaar, Lidwien moest stoppen omwille van een kapotte rits jammer genoeg, maar zij begon nadien aan een gingerbread-hemdje.

Iris had een avondje borduren ingelast, we waren allemaal verwonderd over het mooie aankleedpoppetje dat ze borduurde voor op haar stage, voor haarzelf was het best een saaie avond op naaigebied :-D

Ellen kwam gisteren voor het eerst een keertje kijken, werkte aan een broek en liet alvast weten dat ze het erg leuk vond en volgende keer weer mee komt doen! Welkom bij onze bende!

Hélèna nam patroontjes over en knipte alvast wat stofjes voor haar kleinkindjes en ikzelf werkte aan de Simply chic dress die vandaag wel af zal zijn, verder had ik het over de 'Haainype' , die tot een lachscène resulteerde en bombardeerde ik mezelf tot artiest, want enkel artiesten mochten gisterenavond de parking op ;-)

Voila, de meeting zit er weeral op jammer genoeg, 17 mei is de volgende!
Wees welkom en tot dan!
Kristien

Geen opmerkingen:

Een reactie posten